Нови работини позиции

  • Објавен пред 10 месеци
  • Дандарком
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Дандарком:

Соработници во маркетинг сектор

(преземи го огласот како слика)

Ново отворена фирма за маркетинг и продажба во Скопје има потреба од соработници со полно работно време.
-Возраст од 18-45 години.

Потребни квалификации:
*Минимум ССС
*Делумно познавање англиски јазик
*Амбициозност
*Професионалност
*Способност за тимска работа
*Мотив за унапредување + бонуси 
*Возачка дозвола Б категорија 
***Исклучиво за соработници со сопствено возило 

--
Интервјуата за работа на пријавените кандидати ќе се одржат на 18.09.2017
-Заинтересираните треба да испратат CV на dandarkom@gmail.com
или директен контакт од 09:30-16:30 на тел: 02/2774-338  070/332-048

-Огласот исклучиво важи за кандидати од Скопје.

КЛИКНИ