ШАНКЕР/КА ПЛАТА 22 000 ДЕНАРИ

 • Објавен пред 7 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 28.02.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

ГИРО МАЈСТОР - Хигиеничар/ка

Ресторан има потреба од Шанкер:

Персонал за следнава позиција: Шанкер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со  работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата во изснос од 22 000 денари

 Контакт: ristevski.saso@yahoo.com

телефон за контакт: 070/277-137

КЛИКНИ