Медицинска сестра со положен државен испит

За компанијата: П.З.У ”Гинекомедика” како прва приватна гинеколошко-акушерска здравствена установа успешно се грижи и прогресивно напредува во згрижувањето на здравјето на жената во Р. Македонија од 1993 година. Веќе... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ПЗУ Гинекомедика
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство ПЗУ Гинекомедика - Скопје, вработува Медицинска сестра - секретарка.

Предност ќе имаат кандидатите со познавање на:

  • Англиски јазик и/или Албански јазик
  • Microsoft Office и ажурирање на Facebook страна
  • Водење администрација и платен промет
  • Почетна нето плата 24.000 ден