M1 киоск продавач-Капиштец

  • Објавен пред 10 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Бараме Машки или Женски кандидати за позицијата
ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во
М1 киоск во Капиштец кај ресторан Воденица
 

Работа во најексклузивната ТОБАКО продавница во Градот

https://www.facebook.com/189327431116254/photos/pcb.1667685226613793/1667684899947159/?type=3&theater


Ние нудиме
непосредно вработување,
вработување без пробен период,
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција.

 


Вашите одговорности се:

работа на каса,
услужување на клиенти,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во маркетот,
продажба на лотарија, дополна на телефони.
ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на meil: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 070220882  до 17часот

или испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

КЛИКНИ