M1 - Продажен персонал - East Gate Mall

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Толлакс
 • Активен до 07.02.2023
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Facebook: m1-kiosk-189327431116254?fref=ts

Бараме колеги (М/Ж) за најлуксузното тобако во градот

локација EAST GATE MALL

Работното време е организирано во 2 смени

Работно време на објектот  08.00-22.00часот

 • Дополнителна исплата за празници
 • Дополнителна исплата за работа во недела
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Обука за продажба на алкохолни пијалоци
 • Посета на обуки во Винарии

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

Го прошируваме нашиот тим за две работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата приказна на најексклузивни и најснабдени тобако продавници М1 киоск лоцирани на екслкузивни локации

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци се смета за предност
 • Минимум образование ССС
 • Познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето АПЛИЦИРАЈ. Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Контакт телефон од понеделник до петок до 16 часот 072 310 990 или 075 426 881

или на меил [email protected]tollaks.com со назнака ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »