Келнери/ки

 • Објавен пред 5 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 01.01.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Тренд Фуд Бар Сити Мол има потреба од Келнери/ки со и без работно искуство (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Со или без работно искуство
 • Работно познавање на компјутери 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Смисол за одржување на ред и хигиена
 • Пријатен надворешен изглед
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа 
 • Усовршување како и одлична заработка
 • Месечна нето плата ( процент + бакшиш )

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: maja_gorgioska@yahoo.com со задолжителна назнака ”Келнери/ки".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ