Декоратор со шлаг

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ЕСИ
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент чија основна дејност е производство на торти и колачи,

потребен е:

ДЕКОРАТОР СО ШЛАГ (М/Ж)

Опис на работни задачи:

 • Декорација на торти со шлаг
 • Одржување на хигиената по завршувањето на смената

Бараме:

 • Завршено ССС
 • Претходното работно искуство е задолжително

Понуда:

 • Работното време е во 2 смени 07.00-15.00 ч. и 15.00-23.00 ч.
 • Можен почеток со работа: Веднаш
 • Договорот за вработување е на неопределено време
 • Атрактивни месечни примања со можност за бонуси

Своите биографии испратeте ги на [email protected] и или аплицирајте директно на www.esi.mk .

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
 rabota@esi.mk, www.esi.mk