Шанкери/ки и келнери/ки со и без раб.искуство

 • Објавен пред 9 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 13.10.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Trend Food Bar има потреба од Келнери/ки со и без работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски ) 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Со или без работно искуство
 • Работно познавање на компјутери 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Смисол за одржување на ред и хигиена
 • Пријатен надворешен изглед
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа 
 • Усовршување како и одлична заработка
 • Месечна нето плата ( процент + бакшиш )

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: trendfoodbar@hotmail.com  со задолжителна назнака ” Келнери/ки".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција

КЛИКНИ