Братство Инох има потреба од лице за техничка подготовка

 • Објавен пред 12 месеци
 • Братство Инох
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Охрид

Братство Инокс има потреба од проширување на нашиот тим, на позиција:

Техничка подготовка на документи за производство

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование 
 • Пожелно е претходно работно искуство во истата област 
 • Пожелно е познавање на англиски јазик 
 • Познавање на компјутер

Опис на работната позиција:

 • Подготовка на документи, налози за производство
 • Внесување на документите во систем 
 • Евиденција на реализиран производ и процесна документација
 • Евиденција, следење и контрола на материјали

Кандидатите покрај општите услови за вработување предвидени во Законот за работни односи потребно е да ги исполнуваат следните квалификации:

 • Способност за работа во тим
 • Исполнителност, способност за запазување на рокови и остварување на резултати
 • Одговорност, самоиницијативност, амбициозност и позитивен пристап

Доколку ги исполнувате потребните квалификации за работната позиција, ве молиме да пратите CV до info@bratstvoinox.com.mk,

Заинтересираните да пратат СВ, да се јават телефонски на 046250312 или да дојдат во просториите на Братство Инокс.

КЛИКНИ