Агент за транспорт

За компанијата: Мактренд-транспорт и логистика е една од првите приватни компании за меѓународен транспорт во Република Македонија. Компанијата располага со сопствен деловен простор, јавен царински склад и возен парк... повеќе за компанијата »

Активни огласи од МАКТРЕНД ДООЕЛ Скопје:

Возач на камион

Мактренд Скопје вработува агент за меѓународен транспорт и локална достава.

 

Потребни квалификации:

  • Англиски јазик
  • Работа со компјутери
  • Комуникациски вештини
  • Решавање проблеми
  • Тимска работа

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »