Мониторинг во транспорт

Се бараат диспечери за работа во Американска транспорт фирма .
 

 • Работата вклучува:
  * Mониторинг на транспорт
  * Внесување на податоци
  * Ажурирање и следење на тури
  * Комуникација со шофери.
   
 • Задолжително  е познавање на англиски јазик.
 • Претходно работно искуство е предност но не е задолжително.     
       
   
 • Работно време во смени и тоа:
  1 смена: од 07:00 - 15:00
  2 смена од: 15:00 - 23:00 
  3 смена од: 23:00 - 07:00 
                                                                                          

Вашето CV пратете го на m_global21 @ yahoo.com

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »