Книговодител

За компанијата: Ние сме модерна, иновативна, општествено-одговорна компанија која секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи во Република... повеќе за компанијата »

Се бара сметководител/овластен сметководител за работа во книговодство во Еуро Фарм ДООЕЛ Битола со седиште во Скопје.

  • Предност ќе имаат кандидатите со искуство.

CV на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Со назнака за сметководител.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »