Back-end Developer

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 27.02.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, МОТИВИ отвара конкурс за:

Back-End Developer

Потребни квалификации:

 • одлично познавање на .Net framework и OOP principles;
 • одлично познавање на C#, MVC и Web Api;
 • познавање на релациони бази на податоци + SQL;
 • основно познавање на HTML, CSS, jQuery и JavaScript;
 • одлично познавање на англиски јазик;
 • познавање на клиентски библиотеки (knockout.js, angular.js) би било предност

Лични карактеристики:

 • комуникативен;
 • тимски играч;
 • работно искуство од минимум една година би се сметало за предност;
 • флексибилност

Работно време 40 часа неделно, од понеделник до петок.

КЛИКНИ