Магационер

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Дубровкиња дооел е формирана во 1989 година во Скопје. Основна дејност на фирмата е увоз и дистрибуција на резервни делови за патнички и товарни возила од повеќе светски производители. Нашиот асортиман... повеќе за компанијата »

Магационер

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од  магационер. Работно време од 08:00 до 16:00 една смена. Секоја втора сабота е работна од 08:00 до 14:00 часот.

Опис на работна позиција

  • Редење на роба
  • Спремање на пратки

Предност имаат тие со претходно работно искуство во магацин за авто делови.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »