МОНТАЖЕР НА КОАКСИЈАЛНА МРЕЖА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ МКМ-FIB/001

 • Објавен пред 6 месеци
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 21.01.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Гостивар

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА IM-FIB/007

Компанијата ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е македонска компанија специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна мрежна инфраструктура, резервно напојување, електрични инталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица за работната позиција – МОНТАЖЕР НА КОАКСИЈАЛНА МРЕЖА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ на подрачјето на Скопје, Тетово и Гостивар.

 

МОНТАЖЕР НА КОАКСИЈАЛНА МРЕЖА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ МКМ-FIB/001

 

Работни задачи:

 • Инсталација на коаксијална мрежа кај краен корисник и активирање на интернет услуги
 • Изведба на внатрешна инсталација во станбени и деловни објекти

 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Поседување на возачка дозвола од Б категорија, со искуство во сообраќај 
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа на зададени рокови
 • Прецизност и работливост
 • За предност за смета претходно работно искуство за бараната позиција

 

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на најмодерни информатички технологии
 • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување (лично и колективно)

 

Доколку сакате нови предизвици и сакате да напредувате во кариерата, тогаш придружете му се на нашиот успешен тим кој оди напред. Аплицирајте на e-mail vrabotuvanje@fibernet.mk, со ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАЗНАЧУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО за кое аплицирате, во случајов МОНТАЖЕР НА КОАКСИЈАЛНА МРЕЖА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ МКМ-FIB/001.

Огласот ќе биде активен до 21.01.2019 година.

КЛИКНИ