Оператор за бризгање пластика

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

ОПЕРАТОР ЗА БРИЗГАЊЕ ПЛАСТИКА

Опис на работната позиција:

 • Контрола на производ.

 • Контрола и работа на машини за бризгање пластика,

 • Завршна обработка или склопување на производот,

 • Пакување на производ,

 • Евиденција на реализиран производ и процесна документација,

 • Евиденција, следење и контрола на материјали.

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 • Со и без работно искуство,

 • Познавање на Англиски јазик,

 • Способност за работа во тим,

 • Способност за работа во смени,

 • Исполнителност, способност за запазување на рокови и остварување на резултати,

 • Одговорност, самоиницијативност, амбициозност и позитивен пристап,

 • Познавање на работа по ISO 9001 (ќе се смета за предност).

  НУДИМЕ:

 • Годишен одмор согласно ЗРО;

 • Додатоци на основната плата согласно ЗРО;

 • Висината на платата е по договор со кандидатот;

 

Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил [најави се за да го видиш е-маилот] ; [најави се за да го видиш е-маилот]  или на тел за контакт: 072/246-544 или 070/390-833

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »