МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК

  • Објавен пред 4 месеци
  • МБ Маркет
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

МБ Маркет има потреба од магацински работник !
Маркетот се наоѓа во населба Илинден. 
Нудиме одлични услови за работа и одлична почетна плата !

КЛИКНИ