Оператор на машина за кантирање на плочест материјал

 • Објавен пред 6 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 30.04.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Новомак ДООЕЛ:

Возач со „Ц“ категорија - Магационер

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

Оператор на машина за кантирање на плочест материјал

Потребни квалификации:

 • Техничко образование 
 • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Солидно познавање и работа во апликациите од Microsoft Office пакетот (Word i Excel)
 • Основно познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Посветеност, лојалност и одговорност; 
 • Желба за работа во средина со високи барања; 
 • Добри комуникациски способности; 
 • Флексибилност/адаптибилност; 
 • Тимско работење и кооперативност; 
 • Ефективност и ефикасност. 

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (ЗАДОЛЖИТЕЛНО со слика!) доставете го користејќи го полето „Аплицирај веднаш“, со назнака: “Оператор на машина за кантирање на плочест материјал''.

Кандидатите кои не ги исполнуваат бараните услови нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ