СМЕТКОВОДИТЕЛ

  • Објавен пред 8 месеци
  • ZOKO-SOFFT DOO Skopje
  • Активен до 23.11.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Друштво за сметководствени услуги ЗОКО-СОФТ ДОО со 28 годишно искуство, има потреба од сметководител/овластен сметководител на неопределено време.

Потребни/пожелни квалификации се:

  • Најмалку 3 години работно искуство на сметководствени работи

  • Лиценца за сметководител/овластен сметководител

  • Работно користење на компјутер –MS Office (word, excel)

Платата ќе биде утврдена и договорена по интервјуто кое ќе биде извршено.

Доколку сте заинтересирани за работната позиција своето CV испратете го на следниот меил: zokosoft@t.mk

КЛИКНИ