Референт во сектор за финансии

За компанијата: Саник е компанија посветена на креирање и создавање на урбани и функционални станбени и деловни простори со уникатен дизајн... Нашиот тим од професионални и искусни архитекти... повеќе за компанијата »

САНИК
има потреба од следната работна позиција:

РЕФЕРЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ФИНАНСИИ

Потребни квалификации:

 • Висока стручна спрема
 • Работно искуство во банка ќе се смета за предност

Основни задачи и одговорности:

 • Изготвување на финансиски планови
 • Изготвување анализа за потребите на друштвото
 • Комуникација со деловните банки
 • Изготвување на интерни бизнис планови за потребите на друштвото
 • Порамнување на сметки за плаќање и побарувањата со деловни партнери во одредено време
 • Проверка на сметководствената евиденција и трошоци
 • Врши и други работи од областа на сметководството, финансиите или други административни работи по барање на главниот сметководител или од други структури за управување
 • Основно познавање на сметководство

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Подготвеност за индивидуална и тимска работа 
 • Посветеност за точноста

Ние нудиме:

 • Редовни месечни примања, к-15 и бонуси
 • ​Пријатна работна атмосфера

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »