Градежен инженер /Архитект во Одделение за припрема

 • Објавен пред една недела
 • ДГ БЕТОН АД - Скопје
 • Активен до 20.04.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДГ Бетон АД Скопје има потреба од :

Градежeн инженер /Архитект

Инженер во Одделение за припрема  - високоградба

Неопходни компетенции:

 • ВСС –градежен  / архитектонски смер
 • Работно искуство во струката минимум  5 години
 • Работно искуство   во изработка на техничка документација (калкулации , пресметки , понуда на тендери ) од областа на високоградба .
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Работа со компјутери (MS Office)
 • Одлично познавање на стандарден софтвер (Windows, Office, Project….)

Опис на работата

- Изработка на техничка документација (калкулации , пресметки, понуда на тендери ) од областа на високоградба

- Договарање на нови работи ( услови, рок , квалитет и средства) од областа на високоградба

- Припрема и составување на договори со инвеститори и подизведувачи за изградба на објекти превземени  по систем инжинеринг од областа на високоградба

- Следење на реализација на договорените работи и анализирање на исполнувањето на нормите од високоградба

Плата: 50.000 денари

Работно време : Во дирекција – зграда Бетон од 08:00 - 09:00  до 16:00- 17:00 часот.

Вашето CV , испратете го на електронската пошта : [email protected]