Комерцијалист

  • Објавен пред 7 месеци
  • HELIOS Македонија
  • Активен до 15.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нови соработници на следната работна позиција:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Потребни квалификации:

     •   Образование – ССС ,ВСС

·      Употреба на основен Microsоft Office пакет

·      Користење на англиски јазик

·      Активен возач (“Б” категорија)

 

Задачи и одговорности:.

 

·      Посети и комуницирање со клиенти

·      Презентација на асортиманот

·      Техничка подршка

·      Изготвување комерцијални понуди, договори и тендерска документација

·      Продажба и наплата

 

Потребен личен профил:

 

·       Одговорна и лојална личност

·       Комуникативнa и флексибилна особа со амбиција и самоиницијатива

·       Способност за самостална и тимска работа

 

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса hr@heliosmk.com најдоцна до 15.02.2019 год. Избор на пријавените кандидати ќе се изврши во рок од 45/90/120 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавените кандидати доколку ги исполнуваат наведените услови во огласот.

КЛИКНИ