Работни позиции

  • Објавен пред 8 месеци
  • Дандарком
  • Активен до 12.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Маркетинг компанија која се наоѓа во Скопје, има интерес за вработување на кадар од 5 луѓе од Скопје, Велес, Кочани и Штип.
-Предност за вработување ќе имаат лицата кои имаат искуство во тимска работа, амбициозност за унапредување.
-Имаме потреба од кандидати исклучиво со сопствено возило.
-Ние како постоечка компанија 26 години во Македонија на одбраниот кадар за вработување им нудиме обука која е бесплатна како и поддршка на вработениот додека не стекне искуство.
-Плаќањето се врши неделно или месечно зависно од договорот и професионалноста на одбраниот кадар.
-Почетна плата и процент 35.000 плус можност за унапредување.
-За пријавување може да испратите CV на dandarkom@gmail.com

КЛИКНИ