Персонал за работа

Горењско ДООЕЛ Скопје го надоплонува тимот 

се бараат електричар , лимаро - бравар , општ работник 

Дополнителни критериуми:

• Електричар со работно искуство од 5-10 години 

• Лимаро - Бравар со работно искуство од 5-10 години 

• Општ работник 

Што нудиме:

• мотивирачка атмосфера и плата по договор

• полно работно време 

• платени дополнителни часови прекувремено

• платен годишен одмор

• можност за напредување во кариера

 

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]                               со назнака за кој од огласите сте заинтересирани, апликациите ќе се прифаќаат до 30.11.2022 година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »