ОПЕРАТОР ВО СЕКТОРОТ ЗА КВАЛИТЕТ

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

АВТОЛАКЕР – ПРИПРЕМАЧ

Ван Хоол Македонија, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за извршување на работни задачи на работно место:

 

ОПЕРАТОР ВО СЕКТОРОТ ЗА КВАЛИТЕТ

 

Опис на работни задачи

 

  • Манипулација со делови и производи во фаза на влезна инспекција, поместување и сталажирање со вилушкар, отпакување, пакување на производи и делови;
  • Манипулација со делови и производи во црвена зона, поместување и сталажирање со вилушкар, проверка на делови на залиха.

 

Потребно образование, вештини, знаења и искуство

  • ССС;
  • Претходно искуство во работа со виљушкар ќе се смета за предност;
  • Подготвеност да се работи во тим;

 

Што нудиме:

 

  • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во РМ;
  • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
  • Можност за професионално усовршување, обука и напредок на работното место;
  • Обезбеден автобуски превоз до работното место и назад;
  • Обезбедена исхрана во современа кантина;

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

Краен рок за доставување на апликациите: 14/02/2020.

 

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

КЛИКНИ