Референт во сектор за логистика

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

ДРУШТВОТО ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ЛИЦА И ИМОТ НИКОБ ДОО експорт-импорт СКОПЈЕ објавува оглас за вработување на работна позиција:       

                                                           Технички асистент во Сектор за Логистика - 1 извршител

 Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (ВСС или предходно работно искуство во Административен сектор ќе се смета за предност);
 • Најмалку 1 (една) година работно искуство на иста или слична работна позиција;
 • Аналитички способности, административно, архивско и канцелариско работење со уредна писмена и дигитална документација;
 • Евиденција на фактури, увозна документација, контрола и следење на комплетната документација;
 • Компјутерски вештини-MS Office;
 • Познавање на Microsoft Dynamics 365 ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик;
 • Возачка дозвола Б категорија;

Личен профил:

 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Одлични комуникациски вештини, способност за работа под притисок и со кратки рокови;
 • Организираност, проактивност, исполнителност, одговорност и лојалност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Прецизност и аналитичност во работењето;
 • Флексибилност, динамичност и иницијативност;

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата;

Работното време на оваа позиција е 8 (осум) часа дневно, со почеток од 08:00 до 16:00 часот од понеделник до петок.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака – ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РАБОТТНО МЕСТО: РЕФЕРЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ЛОГИСТИКА.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »