Никоб обезбедување

ЕМБС: 5049954
Индустрија: Трговија
Адреса: Бул. Борис Трајковски бр. 62
Град: Скопје
Веб: nikob.com.mk/
Основана во 1995
За нас


Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста е одлика на компанијата од почетокот на нејзиното работење. Тоа е единствениот предуслов НИКОБ 25 години да е број еден агенција за обезбедување на имот и на лица во Македонија. Нашата политика во работењето се заснова на квалитет на услугите кои ги нудиме, користење на напредна технологија и достапност за сите. Ние секогаш сме посветени на работењето и на секојдневно подобрување на квалитетот во сите сегменти на понудените услуги, со што тежнееме и работиме лидерското место да го задржиме засекогаш.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »