Возачи на амбулантни возила

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 02.12.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, НИКОБ Медикал објавува оглас за вработување на:

ВОЗАЧИ НА АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА

Потребни квалификации:
- Завршено средно образование;
- Возачка дозвола Ц категорија;

Дополнителни квалификации:                      

- Организираност и одговорност; 

- Професионалионален и љубезен однос;

- Способност за тимска работа;                                                                       

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;

- Работа во смени;
- Редовни месечни примања;

- Нето плата во износ од 20.000 денари;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови,Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]