Администратор во одделение за продажба

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 23.10.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

НИКОБ ДОО СКОПЈЕ објавува оглас за вработување на работната позиција:

АДМИНИСТРАТОР ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

Општи работни компетенции:

 • решавање проблеми и одлучување за работи од својот делокруг
 • учење и развој
 • комуникација
 • остварување резултати
 • работење со други/тимска работа
 • стратешка свест
 • ориентираност кон странките/засегнати страни

Образование и работно искуство:

 • Aдминистрација или економски науки
 • најмалку 2 (две) години работно искуство во струката

Посебни работни компетенции

 • активно познавање на компјутерски програми за канцелариско работење
 • активно познавање на англиски јазик

Работното време на оваа позиција е 8 (осум) часа дневно, со почеток од 08:00 до 16:00 часот од понеделник до петок.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]