Агент за маркетинг

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 29.10.2021
 • Позиција: Маркетинг
 • Локација: Скопје

                  Поради проширување на својот тим, НИКОБ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на:

                                                                             АГЕНТ ЗА МАРКЕТИНГ

Потребни квалификации:

 •  Завршено високо образование од областа на маркетинг или односи со јавност       
 •  Возачка дозвола Б категорија
 •  Познавање на англиски јазик                                                                                                      
 •  Познавање на работа со компјутери (MS Office)
 •  Најмалку 3 (три) работно искуство во струката                                                                                                                

Опис на работни обврски:

 • Осмислува, развива и имплементира годишен маркетинг план за фирмата и дизајни за сите корпоративни материјали на фирмата;
 • Осмислува креативни решенија и рекламни кампањи за печатени, ТВ, радио и интернет медиуми;
 • Изработка на медиа планови, весник - информатор на фирмата и апдејт на интернет страницата на фирмата и постојана комуникација на социјалните мрежи;
 • Го испитува пазарот за потреби од понуда на нови услуги и континуирано следење на конкуренцијата;
 • Се грижи за редовно одржување контакти со коминтентите и јавноста за информирање и формирање позитивна слика;
 • Подготвува  материјали за маркетинг настапи и ги организира истите;
 • Подготвува сценарија за снимање на рекламни спотови;
 • Врши промоција на нови пакети услуги и опрема;

Дополнителни квалификации:                                                                                                                                               

 •  Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                                     
 •  Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                                              
 •  Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност;
 •  Одлични комуникациски вештини;   
 •  Организираност и одговорност;      

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата;                                                                                                                    

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]