Магационер

Активни огласи од Никоб обезбедување:

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: МАГАЦИОНЕР

 

Потребни квалификации:
- Завршено најмалку средно образование;
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;

- Познавање на работа со компјутери;

- Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности:
- Грижа за магацин;
- Примање, процесирање и издавање на роба;
- Водење евиденција на влез, излез и состојба на роба во програм;
- Вршење попис на роба                                                                                                                                                          

- По потреба превземање и достава на роба по налог на претпоставен

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: kariera@nikob.com.mk

КЛИКНИ