Агент за продажба

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 месеци
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 21.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

НИКОБ ДОО СКОПЈЕ објавува оглас за вработување на работната позиција:

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Профил на кандидатот:

 • Мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Прецизност и аналитичност во работењето 
 • Работно искуство од минимум 2 години
 • Поседува организациски, продажни и преговарачки способности
 • Флексибилност, динамичност и иницијативност
 • Возачка дозвола, Б категорија

Главни одговорности:

 • Дава предлози и договара нова соработка
 • Ги развива и одржува односите со клиентите

Услови што ги нуди компанијата:

 • Динамична работна средина
 • Редовни месечни примања
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]