Оператори во мониторинг центар

 • Објавен пред 6 месеци
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 06.12.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: Оператори во мониторинг центар

 

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Познавање на работа со компјутери
 • Познавање на англиски јазик ке се смета за предност
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција во кол/мониторинг центар ке се смета за предност
 • Поседување на лиценца за приватно обезбедување ке се смета за предност

 

Личен профил:

 • Позитивен став, енергичност, ефикасност и систематичност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Работа во смени
 • Професионален однос кон работата
 • Одговорност и способност за организација

 

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина
 • Редовни месечни примања
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија со назнака за кое работно место аплицирате на следниот e-mail: kariera@nikob.com.mk

 

КЛИКНИ