Доктори по општа медицина

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 25.01.2022
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ Скопје објавува оглас за вработување на: ДОКТОРИ ПО ОПШТА МЕДИЦИНА

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование – Медицински факултет;
 • Положен стручен испит;
 • Лиценца за работа во дејноста;
 • Претходно работно искуство ке се смета за предност;
 • Да има општа здравствена способност 
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Основно познавање на англиски јазик;

Потребни квалификации: 

 • Организираност и одговорност; 
 • Одлични комуникациски вештини;                                                                          
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                          
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Почетна нето плата во износ од 36.000 денари;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот  e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »