Референт за возен парк (2 извршители)

 • Објавен пред 8 месеци
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 05.12.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Никоб обезбедување:

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ - Магационер

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

Референт за возен парк (2 извршители) 
 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија (активен возач)
 • Основно познавање на англиски јазик 
 • Работа на компјутер (MS Office и интернет)
 • Познавање на територијата на град Скопје и Република Северна Македонија
 • Основно познавање на автомобилската технологија

Работни задачи: 

 • Управува  со патничките  возила  по   налог  на  претпоставените
 • Се грижи за техничката исправност и опремата на службените возила
 • Подигнува материјали или стока од разни добавувачи за потребите на компанијата
 • Води евиденција за користењето на возилата од возниот парк на компанијата и ги организира активностите поврзани со сервис, регистрација, штети и сл. 

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: kariera@nikob.com.mk

КЛИКНИ