Молекуларен биолог или Биохемичар

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 месеци
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 03.12.2020
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Поради проширување на медицинските тимови, а со цел задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на еден:

Дипломиран инженер по биологија, биохемиско-физиолошка насока,

Дипломиран молекуларен биолог  или

Дипломираниот инженер по хемија,  насока применета хемија - аналитичка биохемија

 

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку Природно-математички факултет,  студии по биологија, биохемиско-физиолошка насока,
 • студии по биологија, насока по молекуларна биологија или
 • студии по хемија, насока по применета хемија – аналитичка биохемија
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;
 • Да има општа здравствена способност; 
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Основно познавање на англиски јазик

 

Дополнителни квалификации:  

 • Организираност и одговорност;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                           
 • Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                        
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

 

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Плата во договор со работодавачот;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]