Работници за физичко обезбедување

 • Објавен пред 2 недели
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 04.03.2021
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Никоб обезбедување:

Лаборант - Доктори по општа медицина

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Претходно работно искуство
 • Да нема забрана за вршење на дејност
 • Психофизички да е способен за работа
 • Поседување на лиценца издадена од Комората за приватно обезбедување на Република Македонија

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина
 • Редовни месечни примања
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]