Хигиеничар

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

НИКОБ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на: ХИГИЕНИЧАР

Потребни квалификации:
- Завршено средно образование;
- Препорачливо е претходно работно искуство како хигиеничар;

Личен профил:
- Организираност и одговорност
- Професионален и љубезен однос

Компанијата нуди:
- Полно работно време;
- Редовни месечни примања;

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на следниот e-mail: [email protected]