Хигиеничар

  • Објавен пред 2 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 25.01.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

НИКОБ објавува оглас за вработување на: ХИГИЕНИЧАР

 

Потребни квалификации:
- Завршено средно образование;
- Препорачливо е претходно работно искуство како хигиеничар;

Личен профил:
- Организираност и одговорност
- Професионален и љубезен однос

Компанијата нуди:
- Полно работно време;
- Редовни месечни примања;
- Плата од 15.000 дденари.

 

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на следниот e-mail: [email protected]