Овластен Сметководител

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 23.07.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, НИКОБ објавува оглас за вработување на:  Овластен Сметководител

 

Потребни квалификации:

- Завршено средно или високо образование

- Уверение за овластен сметководител

- Книжење влезно-излезна документација, денарски и девизни изводи и други документи за да ја евидентира состојбата во главната книга

- Електронско плаќање и други извештаји до надлежни институции

- Работа со банки (гаранции, акредитиви, кредити)

- Сложување аналитички картици со купувачите и добавувачите

- Подготовка на даночни пријави, завршни сметки и месечно известување за потреби на клиентите

- Врши сложување и анализа на бруто биланс 

- Изготвува завршна сметка и консолидирање на билансите

- Искуството во системот PANTEON ќе се смета за дополнителна предност

- Изготвување на плата

- Возачка дозвола Б категорија

- Познавање на англиски јазик

- Познавање на работа со компјутери (MS Office)

 

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

- Плата во договор со работодавачот
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

- Работно време од 8:00-16:00h, од понеделник до петок

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]