Раководител на одделение за маркетинг

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Никоб обезбедување:

СЕРВИСЕРИ

Поради проширување на својот тим, НИКОБ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на:                                                                             Раководител на одделение за маркетинг

Потребни квалификации:                                                         

- Завршено ВСС – економски факултет оддела маркетинг и менаџмент(ќе се смета за предност);
- Со работно искуство најмалку.1(една) години во струката;
- Возачка дозвола Б категорија;
- Познавање на англиски јазик;
- Познавање на работа со компјутери (MS Office)

Работни обврски:

 • Одговорен за дизајн, планирање и спроведување годишен маркетинг план
 • Одговорен за менаџирање со буџетот за маркетинг
 • Прави анализа на пазарот и превзема активности со цел да го промовира брендот
 • Одговорен е за организација и управување на маркетинг материјали
 • Одговорен е за организирање на настани и кампањи
 • Управува со активности на социјалните мрежи
 • Управува со електронски и печатени маркетинг медиуми – ПР
 • Води контакт листа на клиенти и ги информира за нови производи, услуги или за нови настани организирани од страна на Компанијата
 • Секојдневна комуникација со клиенти
 • Маркетинг, маркетинг стратегии и маркетинг политика
 • Ориентираност кон клиенти

Дополнителни квалификации:                                                                                                               

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Флексибилнност за работа
 • Одговорност, динамичност, иницијативност и насоченост кон резултати
 • Планирање и управување со активности на социјални мрежи
 • Способност за работа во тим

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »