Работници за физичко обезбедување

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации:

  • Завршено најмалку средно образование
  • Претходно работно искуство
  • Да нема забрана за вршење на дејност
  • Психофизички да е способен за работа
  • Поседување на лиценца издадена од Комората за приватно обезбедување на Република Македонија

Компанијата нуди:

  • Динамична работна средина
  • Редовни месечни примања
  • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »