Административни работници

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, НИКОБ МЕДИКАЛ објавува оглас за вработување на:

5 АДМИНИСТРАТИВНИ РАБОТНИЦИ

Потребни квалификации:

 • ССС/ВСС
 • Познавање на работа со компјутери (MS Office)
 • Познавање на англиски јазик

Опис на работни обврски:

 • Примање телефонски повици                                                                                                              
 • Контакт со клиенти                                                                                                                
 • Изготвување на фактури за клиенти по дадени насоки и ценовник
 • Работа со деловодник, архивирање на влезни и излезни документи 
 • Подготовка и уплата на дневен промет                                                                              
 • Влез на артикли од фактурите од добавувачите                                                                        
 • Дневни извештаи за раздолжување, збир од сите фискални и примопредавање со сметководителот 
 • Работно време во смени 7-20 часот три пати во неделата

Дополнителни квалификации:                                                                                                                      

 • Организираност и одговорност                                                                                                           
 • Одлични комуникациски вештини                                                                          
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите                                                         
 • Способност за индивидуална и тимска работа                                                                      

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина
 • Редовни месечни примања
 • Нето плата во износ од 20.000 денари
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »