Сервисери монтери за имплементација и одржување на безбедносни системи

 • Објавен пред една недела
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 27.01.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Никоб обезбедување:

Медицински сестри - Хигиеничар - Маркетинг директор

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

СЕРВИСЕРИ МОНТЕРИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ

 

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;
 • Познавање на англиски јазик (говорење и пишување) ке се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Познавање на алармни системи, видео надзор и друга безбедносна опрема ке се смета за предност;
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Личен профил:

 • Позитивен став, енергичност, ефикасност и ситематичност ;
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорност и способност за организација;

 

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]