Специјалист по медицинска биохемија

  • Објавен пред 2 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 18.01.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, НИКОБ објавува оглас за вработување на: 

СПЕЦИЈАЛИСТ ПО МЕДИЦИНСКА БИОХЕМИЈА 

 

Потребни квалификации:
- Медицински факултет/Фармацевтски факултет со завршена специјализација медицинска биохемијa;

- Со или без работно искуство;

- Познавање на работа со компјутери;

- Основно познавање на англиски јазик;

 

Личен профил:                                                                                                                                           - Организираност и одговорност;                                                                                                            
 - Професионален и љубезен однос кон пациентите;                                                                                                - Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

- Плата во договор со работодавачот;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]