Сервисери монтери за имплементација и одржување на безбедносни системи за реонот на Охрид и Струга

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

СЕРВИСЕРИ МОНТЕРИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ ЗА РЕОНОТ НА ОХРИД И СТРУГА

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;
 • Познавање на англиски јазик (говорење и пишување) ке се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Познавање на алармни системи, видео надзор и друга безбедносна опрема ке се смета за предност;
 • Возачка дозвола Б категорија;

Личен профил:

 • Позитивен став, енергичност, ефикасност и ситематичност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорност и способност за организација;

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Плата во договор со работодавачот;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата;

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]