Медицински сестри

  • Објавен пред 2 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 26.01.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ 

 

Потребни квалификации:
- Завршено најмалку средно образование - медицинска струка;
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;

- Положен стручен испит;

- Да има општа здравствена способност 

- Познавање на работа со компјутери;

- Основно познавање на англиски јазик.

 

Потребни квалификации: 

  - Организираност и одговорност;                                                                                                           

  - Одлични комуникациски вештини;                                                                          
  - Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                           

  - Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       

  - Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

 

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

- Почетна нето плата во износ од 20.000 денари;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]