Дипломиран електро или машински инженер

  • Објавен пред еден месец
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 11.12.2020
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: ДИПЛОМИРАН ЕЛЕКТРО ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации:
- Завршено високо образование, електротехнички или машински факултет;
- Со или без работно искуство во струката;

- Познавање на англиски јазик ке се смета за предност;

- Познавање на работа со компјутери: MS Office и AutoCAD

- Познавање на алармни системи, видео надзор и друга безбедносна опрема ке се смета за предност;
- Возачка дозвола Б категорија.

 Личен профил:
- Позитивен став, енергичност, ефикасност и ситематичност ;
- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;
- Професионален однос кон работата;
- Одговорност и способност за организација;

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]