Доктори по општа медицина

  • Објавен пред една недела
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 06.03.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Никоб обезбедување:

Работници за физичко обезбедување

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ Скопје објавува оглас за вработување на: ДОКТОРИ ПО ОПШТА МЕДИЦИНА

 

Потребни квалификации:
- Завршено високо образование – Медицински факултет;

- Положен стручен испит;

- Лиценца за работа во дејноста;
- Претходно работно искуство ке се смета за предност;

- Да има општа здравствена способност 

- Познавање на работа со компјутери;

- Основно познавање на англиски јазик;

 

Потребни квалификации: 

- Организираност и одговорност; 

- Одлични комуникациски вештини;                                                                          
- Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                          

- Способност за индивидуална и тимска работа;

- Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

 

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

- Почетна нето плата во износ од 36.000 денари;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот  e-mail: [email protected]