Работници за физичко обезбедување

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 22.09.2021
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Претходно работно искуство
 • Да нема забрана за вршење на дејност
 • Психофизички да е способен за работа
 • Поседување на лиценца издадена од Комората за приватно обезбедување на Република Северна Македонија

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина
 • Редовни месечни примања
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected] или контактирајте не на 075 297 001 и 071 334 866